Algemene voorwaarden Relax Your Mind Brabant

 

Aansprakelijkheid

Relax Your Mind Brabant spant zich in om de consument zo goed als mogelijk en naar alle redelijkheid te informeren omtrent de gebruikswijze, contra-indicaties en mogelijke bijwerkingen van haar producten en diensten. Relax Your Mind Brabant doet echter geen claims omtrent diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De informatie vertrekt door Relax Your Mind Brabant is dan ook geen medisch advies. Bij medische twijfel raden wij dan ook altijd aan om contact op te nemen met uw (huis)arts.

 

Relax Your Mind Brabant kan niet aansprakelijkheid gehouden worden voor schade door onjuist en/of roekeloos gebruik van onze producten.

 

Annuleringsbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 er pakket. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd zijn, dan berekenen we deze waardevermindering van het product aan u door. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij retour goed verpakt is.

 

Retourbeleid

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Mits ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd. We horen natuurlijk graag, waarom je het terugstuurt. We rekenen €6,95 kosten door voor de verzendkosten van de retourzending. Dit brengen we in mindering van het totaalbedrag.

Mocht je gebruik maken van jouw herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om de bestelling retour te sturen. Wij betalen het bedrag van je bestelling of het geretourneerde, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terug. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is door ons.

Terugbetaling zal geschieden via de zelfde betaalmethode als die door jou is gebruikt.

 

Leveringsvoorwaarden

We doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. In principe geldt: op werkdagen voor 20:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Of dat lukt, hangt ervan af of we jouw bestelde artikel(en) op voorraad hebben. Zo niet, houd dan rekening met een levertijd van 1 tot 6 werkdagen.

 

Verzending van al onze bestellingen verloopt via Post NL.

Afhalen van jouw bestelling is mogelijk op afspraak.

 

Voor verdere vragen of opmerkingen omtrent onze algemene voorwaarden kunt u altijd contact met ons opnemen.