Aromatherapie

Loop jij al tijden rond met klachten als hoofdpijn, buikpijn, verslapte nagels, zwakke haren, maag- en/of darmklachten of een slechte nachtrust? Ben je toe aan verlichting van deze klachten? En zoek je hiervoor een 100% natuurlijke oplossing? Dan is aromatherapie perfect voor jou!

Wat is aromatherapie?

Aromatherapie is een behandelwijze die gebruik maakt van de kracht van etherische oliën. Al dan niet onbewust, spelen geuren een belangrijke rol in ons leven. We associëren geuren met bepaalde herinneringen van vroeger, kopen doorgaans geen douchegel die we niet lekker vinden ruiken en raken ontspannen van een lavendelgeur.

 

Aromatherapie maakt handig gebruik van de associaties die we leggen met geur. Iedere geur heeft een ander effect op ons lichaam en onze geest. Anders gezegd kan een specifieke geur bijdragen aan de verlichting van bijvoorbeeld pijnen, angsten en sombere gevoelens. Aromatherapie zet deze geur van etherische oliën in, om het welzijn van mensen te bevorderen.

Hoe wordt aromatherapie ingezet?

Geur is voor iedereen persoonlijk. Lavendel heeft doorgaans een ontspannende werking, maar dat wil niet zeggen dat jij dit een prettige geur vindt of dat jij hier ook ontspannen van raakt. Bij aromatherapie wordt dus altijd gekeken naar jouw persoonlijke voorkeuren en klachten. Samen gaan we dan op zoek naar de perfecte samenstelling van geuren om jou de gewenste verlichting te bieden.

 

Werkwijze

In de salon bespreken we samen hoe jouw klachten eruit zien en onderzoeken we welke geuren daarbij voor jou kunnen helpen. Hier komt een recept uit voor dat voor jou persoonlijk wordt samengesteld. Dat daar ga ik dan na afloop ook mee aan de slag.

Behalve de keuze uit verschillende geuren, heb je ook nog een keuze te maken in de vorm waarin jij jouw persoonlijke geurfrequentie wilt gaan gebruiken. Hierbij heb je de keuze uit:

  • Druppelflesje
  • Spray
  • Balsem
  • Roller
  • Buisje
  • Massageolie

Kosten

De kosten van een aromatherapie variëren. Deze kosten worden namelijk beïnvloed door de ingrediënten die toegevoegd gaan worden voor jouw persoonlijke recept. Daarom werken wij met vanaf prijzen:

Product Prijs vanaf:
Buisje €5,95
Druppelflesje €14,95
Spray €7,95
Balsem €15,95
Roller €7,95
Massageolie klein €8,95
Massageolie groot €15,95

Ook iets voor jou?

Heb jij ook last van aanhoudende klachten die maar niet over lijken te gaan? Dan is aromatherapie wellicht iets voor jou! Boek een afspraak in de salon en ervaar de voordelen. Deze therapie is ook een perfecte aanvulling op bijvoorbeeld een gezichtbehandeling, massage of access bars behandeling.

 

Ben je al enthousiast en wil je er meer over leren? Check dan eens de workshop aromatherapie!