Workshops

Workshops. Dé perfecte gelegenheid om meer te leren over aromatherapie of drukpuntmassages. Deze workshops zijn voor iedereen die enthousiast is over de behandelingen, nieuwsgierig is naar de achtergrond ervan of gewoon even iets helemaal anders wil doen. Na afloop ben je in staat om ook écht zelf aan de slag te gaan en het verschil te gaan maken voor jezelf, of voor anderen.

Workshop Aromatherapie

Ga mee op ontdekkingsreis in de helende kracht van geuren! Aromatherapie maakt gebruik van natuurlijke geuren, die worden ingezet om het welzijn van de mens te verbeteren. Zo kan het verlichting bieden voor klachten als onder andere hoofdpijn, maag- en darmklachten, slaapproblemen, geestelijke problemen of verslapte huid en nagels. De etherische oliën, die verweven zijn met deze aromatherapie, werken dan ook herstellend en beïnvloeden het lichaam en de geest.

Workshop Drukpuntmassage

Het leven van jezelf én anderen mooier en makkelijker maken. Het leven met meer plezier en gemak leven. Meer gaan stralen door het opruimen van blokkades. En dat allemaal door een massage. Klinkt te mooi om waar te zijn? Echt niet! In de workshop drukpuntmassage leer ik je alles over de kracht van energetische processen en hoe je deze in jouw voordeel werken middels een drukpuntmassage.